Vinn en biobiljett

2011-11-18 @ 01:04 — 56 kommentarer

biobiljett

Nu har du chansen att vinna en biobiljett i en tävling som är väldigt enkel, allt som krävs är att du har en blogg. En lycklig vinnare som har fullföljt de enkla tävlingsreglerna till pricka kommer få en biobiljett hemskickad med posten efter att tävlingen är avslutad. Väl värt att notera är att till skillnad från bilden ovan går biljetten ut först 2012-08-18.

Tävlingsregler

1. Skriv ett inlägg där du berättar att du är med och tävlar om en biobiljett och lägg upp en länk till det här inlägget.

2. Skriv en kommentar där du under “Hemsida” skriver in länken till ditt inlägg.

3. Motivera gärna varför just du ska vinna biobiljetten, det är dock inget krav.

En extralott
Gilla Ekke.sefacebook. På så sätt kommer ni även i fortsättningen kunna hålla koll på när nya tävlingar dyker upp. Skriv gärna i din kommentar om du har gillat sidan på facebook.

Två extralotter
Om ni kan få med en länk till Proxified.se med titeln “surfa anonymt” antingen i tävlingsinlägget eller i ett annat inlägg. Om länken är med i ett annat inlägg får ni gärna bifoga adressen till det inlägget i din kommentar. Här har ni koden till länken som ni kan klistra in:
<a href=”http://www.proxified.se”>surfa anonymt</a>

Två extralotter
Bli medlem på gratisbio.se (om du inte redan är medlem) och ange “Ekkese” som värvare. Där har du även chansen att spara ihop poäng till en biobiljett om du inte vinner här. Skriv gärna i din kommentar om du har blivit medlem genom mig på gratisbio. Glöm inte att även skriva ditt användarnamn så jag kan kolla upp så allt stämmer.

Vem vinner?

Vinnaren kommer att lottas fram, följer du tävlingsreglerna får du en lott. Vill du ha fler lotter och större chans till vinst kan du skrapa ihop till sex lotter. När tävlingen är avslutad kommer alla lotter läggas i en hatt eller liknande och ur hatten kommer en lott dras, står ditt namn på lotten vinner du.

Hur länge håller tävlingen på?

Tävlingen kommer att hålla på fram till 2011–12–20 klockan 20:00 och vinnaren kommer att kontaktas över mail och det är därför viktigt att ni har angett en riktig mailadress. Vinnaren kommer även att presenteras på bloggen men en länk till vinnarens blogg.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

56 kommentarer till Vinn en biobiljett

 1. Nu är det bara fyra dagar kvar innan tävlingen avgörs, skynda er med att anmäla er till tävlingen innan det är för sent.

 2. Linnea Forsberg 2011-12-18 @ 20:17

  http://linnneaforsberg.blogg.se/2011/december/vinn-biobiljett.html

  Jag har även gillat facebooksidan!

  Min motivation att jag ska vinna:
  Skulle vara riktigt mysigt med en gratis biokväll här i vintermörkret :)

 3. Jag vill gärna vinna för att jag ÄLSKAR att gå på bio och verkligen skulle få nytta för biljetten!

 4. Imorgon blir det en lycklig vinnare! :)

 5. Hejsan!
  Jag vill gärna vinna en eller flera biobiljetter.
  Har gillat sidan på facebook och blivit medlem på gratisbio nyss där jag självklart skrev dig som värvare, jag hater oolivianilsson där :)

  Motivering till att jag borde vinna är att jag är en fattig student som pluggar hårt samt jobbar deltid utöver det och biobesök skulle vara välbehövd paus ifrån allt.

 6. 15 minuter kvar sen kommer vinnaren att dras. Fixar det så snart som möjligt, om ni inte redan är med i tävlingen så skynda er på!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.