Vinn Battlefield Heroes!

2009-04-28 @ 09:28 — 4 kommentarer

Idag när jag kollade min mail såg jag att jag faktiskt hade två st beta-keys och har nu valt att låta er tävla om min andra key. Hur ska ni då kunna vinna det här roliga spelet, jo ni ska för det första motivera varför just ni ska vinna tävlingen och sedan om ni har en blogg och vill förbättra era odds ska ni skriva ett inlägg om den här tävlingen, länka till den och sedan länka till erat inlägg i eran kommentar som ni skickar till mig här.

Tävlingen har just nu ingen tidsgräns utan jag återkommer med det inom kort, men vad väntar ni på egentligen? Inom kort kanske vi kan spela med eller mot varandra så se till att ställa upp i tävlingen redan nu.

VIKTIGT
Glöm inte bort att ange din riktiga mail, för annars om du vinner kommer jag inte kunna kontakta dig.

UPPDATERING #1
Det kommer finnas två lyckliga vinnare då jag faktiskt har fått ännu en nyckel som jag gladeligen delar med mig av. Se till att anmäla er så snart som möjligt genom att skriva en motivering till varför just du ska vinna och möjligtvis ett blogginlägg om den här tävlingen på din blogg för att öka chanserna.

UPPDATERING #2
Då ingen har anmält sig till tävlingen har jag nu valt att ge bort beta-nycklarna till de två personerna som först kommenterar det här inlägget. Skriv vad ni vill och få en beta-nyckel.

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till Vinn Battlefield Heroes!

  1. Ooh Battlefield Heroes :)

  2. Grattis till vinsten. Beta-nyckeln har skickats till din mail.

  3. Battlefiled heroes verkar så skjukt kul och härligt ;d

  4. Grattis, din beta-nyckel har skickats till din mail som du angav och härmed är tävlingen avslutad.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.