Vill du bli intervjuad?

2011-11-22 @ 12:54 — 4 kommentarer

Jag söker nu lite intressanta personer att intervjua här på min blogg och om du känner att du är en intressant person får du gärna skriva i en kommentar här att du vill bli intervjuad.

Om du är en utav de jag väljer ut kommer jag lägga upp en eller flera länkar till din blogg eller dina hemsidor. Jag kommer även försöka skräddarsy en del frågor till dig som du kommer få svara på i skriftlig form genom mail.

Det är viktigt att du fyller i din riktiga mailadress så jag kan maila dig frågorna och det är även viktigt att du har en bild på dig själv som jag kan publicera här på sidan, man vill ju se hur du ser ut.

Ett exempel på hur en intervju kan se ut ser ni här.

Se till att anmäla er redan nu.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till Vill du bli intervjuad?

  1. Ja som du vet har ju jag och du haft mer eller mindre mer kontakt sedan snart ett år skulle jag tro så skulle vara intressant att bli intervjuad av dig :)

  2. Var med & tävla om DAGENS BLOGG hos mig :)

  3. Jag är en JÄVLIGT intressant person! Men jag duger inte för att bli intervjuad…

  4. Sure, varför inte. Det var ju trots allt säkerligen MINST 1-2år sedan sist så. Har hunnit hända en hel under den tiden =) jag kan köra ialla fall, no problemas!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.