Vilket webbhotell ska man välja?

2010-10-03 @ 16:25 — 3 kommentarer

Det finns en djungel ute på nätet och i den djungeln finns tusentals webbhotell med alla olika bra egenskaper och det kan vara rikigt svårt att hitta något som passar just den hemsidan man jobbar med. Det finns vissa webbhotell som har stöd för ASP och PHP, andra inte. Det finns de med stort utrymme och de med lite mindre utrymme men billigare domäner.

Till min blogg använder jag webbhotellet One.com som visserligen inte har något bra rykte då det gäller deras regler men de har bra kundservice och är bland de billigaste alternativen just nu på marknaden.

Vad är ett bra webbhotell egentligen? Jag måste erkänna att jag alltid har gått efter det billigare alternativet och det har inte varit några problem förens jag startade sidan Proxified.se där jag fick problem väldigt snabbt då One.com stängde ner sidan titt som tätt, jag fick dock hjälp utav en person som kände någon som ägde ett webbhotell och nu ligger Proxified.se på det webbhotellet som jag inte ens har ett namn på.

Vad har ni för erfarenhet utav era webbhotell och kan ni komma med några tips till de som har tänkt att börja med egna hemsidor om vad de ska välja för webbhotell beroende på vad för slags hemsida de har tänkt göra?

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Vilket webbhotell ska man välja?

 1. Hej Ekke,
  FK: branschtidningen Internetworlds stora årliga webbhotellstest:
  2010 http://bit.ly/9rKujH
  2009 http://bit.ly/dqi697
  2008 http://bit.ly/dicOdr

  Man kan även kika på: http://www.binero.se/jamfor
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Binero webbhotell

 2. Jag måste säga att jag tycker ni på Binero upplevs som väldigt trevliga och måna om era kunder då ni tar er tiden att ”ge er ut” och kommentera i kundernas bloggar etc.
  Fortsätt så.

Trackbacks & Pingbacks:

 1. Tweets that mention Ekke.se » Vilket webbhotell ska man välja? -- Topsy.com - 2010-10-03 @ 18:25

  […] This post was mentioned on Twitter by DomainGoogler, Ekke Svensson. Ekke Svensson said: Nytt blogginlägg: Vilket webbhotell ska man välja? http://www.ekke.se/vilket-webbhotell-ska-man-valja/ […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.