Vikten av en bra företagshemsida

2010-12-07 @ 19:02 — Lämna en kommentar

Varje dag görs 25 miljoner sökningar på Google i Sverige och vill man att ens sida ska bli besökt kan det vara bra att ha lite kunskap om SEO (Search Engine Optimizing), men för att få besökarna att komma tillbaka kan det vara en god idé att även ha en hemsida som ser bra ut vilket är väldigt viktigt för företag då de framstår som mer seriösa.

De flesta stora företagen vet vikten i att ha en hemsida som mäter sig med dagens standard men det är väldigt många mindre firmor som förlitar sig på medarbetare att fixa med firmas hemsida och då kan man ibland hamna så långt bak som på slutet utav 90-talet då det gäller standard.

Många som besöker en sådan sida väljer istället att gå till en annan, jag gör även så personligen då man annars brukar få genomlida ett stort antal olika teckensnitt och färgvariationer som brukar leda till huvudvärk utan dess like.

För 10 år sedan hade säkerligen dessa hemsidor kunnat fungera men nu förlorar firmorna och företagen som har dessa hemsidor kunder och genom att anlita en webbyrå kan de istället öka sin omsättning markant, inget som är säkert men med hjälp utav webbyråer som kan SEO och hur man utformar en hemsida på rätt sätt kan man räkna med ett större besöksantal än innan.

Dinwebb.nu kan hjälpa dig som företagsägare att locka till dig fler kunder till din verksamhet, de besitter en enorm kunskap och har en hel del referenser med gott resultat. Om du driver en firma och känner dig osäker på det här med hemsidor bör ni absolut kontakta dem för att se om de kan göra något för er.

Glöm inte bort det gamla talesättet: ”Syns man inte finns man inte”, vilket gäller även i den digitala världen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.