Vikariat och rensning

2009-10-15 @ 22:52 — 2 kommentarer

Idag vikarierade jag för en annan cirkelledare som tyvärr var sjuk vilket innebar att jag hade något att göra även idag. Vad jag inte visste var att det skulle bli storrensning i lägenheten, slängde bland annat hälften av alla mina kläder för att få plats med den hälften som jag använder.

När jag väl var klar med mina kläder var det dags för veckans boulematch som faktiskt över allt förväntan var en riktig rysare, kan ha något med taktiken att göra som har blivit bättre sedan sist. Boulematchen slutade i en förlust men vi var nöjda ändå. Väl hemma och även nu känner jag mig rejält sliten och trött, imorgon blir det dock ännu värre då det bär av mot IKEA.

Som sagt, imorgon bär det av mot IKEA och då blir det nytt och snyggt. Nu bär det dock av mot sängen och vi får höras imorgon.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Vikariat och rensning

  1. Kul med ikea. Maten är väl ett måste där? :)

  2. Ja det är ju alltid kul med nya grejer men annars är jag inte så mycket för IKEA, men det ska bli gott med lite mat :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.