Vem är jag lik?

2011-12-17 @ 16:22 — 4 kommentarer

Vem är jag lik?Inatt kom jag på en riktigt bra idé till en Facebook-sida, “Vem är jag lik?” som går ut på att du antingen lägger upp en bild på dig själv och ber folk att leta upp din dubbelgångare, eller så hjälper du andra att hitta sina dubbelgångare. För att sidan ska fungera bra behöver sidan en hel del “likes” och därför skulle det vara toppen om du redan idag gick in och gillade sidan, om du känner för det kan du även lägga upp en bild på dig själv.

Sidan hittar du här.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till Vem är jag lik?

  1. Jag försökte klicka på länken ”vem är jag lik” men den verkar död. Vad hade du lagt upp för något på den länken?

  2. Nu fungerar länken, vet inte riktigt hur jag kunde ha varit så klantig att jag lagt in en beskrivning om sidan som adress istället för jävla adressen. Tack för att du gjorde mig medveten om felet :)

  3. Inte funderat köra detta i internationell tappning? Känns som en som sak som har potential att bli stort med många gilla! ”Who do I look like?”

  4. Bra idé! Mycket roligare än de autogenererade som tar reda på vilken kändis man är lik. Jag tror precis som föregående talare att du måste göra den internationell för att den ska få någon genomslagskraft. ”Find my look-alike” eller liknande kanske vore en bättre översättning.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.