Veckans tips v. 13 – Family Guy och äckliga bilder

2009-03-25 @ 16:05 — Lämna en kommentar

Den här veckan har jag varit riktigt lat och nu ska jag försöka slänga ihop ett vettigt inlägg. Det känns just nu som precis innan man skulle sätta sig för att göra ett prov som man ej hade pluggat inför. Ni får verkligen ursäkta och jag hoppas att jag till nästa vecka ska bättra mig för det här börjar bli pinsamt. Har ni några tips får ni gärna skicka in ett meddelande till mig, kanske har ni en intressant blogg som ni vill tipsa om eller liknande. Hör av er.

Filmer

The Tale of Despereaux:
En råtta ställer till det rejält i en stad och gör så att alla råttor blir praktiskt taget bannlysta. Nästan samtidigt föds en liten mus med stora öron som inte riktigt förstår sig på det där med att vara rädd för allting som alla andra möss är. Dessa två individer möts snart och ska försöka fixa iordning staden igen som har förfallit sedan råttorna försvann.

The Boondock Saints:
Två bröder känner sig manade av Gud att bekämpa den onda maffian i staden. Det visar sig snart att de är riktigt skickliga på vad de gör. En klassisk film från 1999 som jag aldrig har varit sen med att tipsa om då det snackas om filmer.

Länkar

Simpson-skämt som censurerades i Family Guy:
Här får vi se ett skämt som FOX inte var allt för förtjusta i, vi får även höra vad Family Guy gänget har att säga om sketchen.

20 äckliga album:
Har ni en svag mage skall ni ej kolla in den här samlingen av album-bilder.

Fotoautomaterna.com:
Svenska fotoautomatsbilder samlade i den här underbara bloggen.

Livenewscameras.com:
Streamade nyheter från hela världen, live och helt gratis.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.