Vansinnigt åk på Gröna Lund

2009-04-21 @ 17:11 — Lämna en kommentar

Idag skriver DN och Aftonbladet om en ny åkattraktion på Gröna Lund som heter Insane som tydligen verkar ha ett passande namn, för den är vansinnig.

Jag hade faktiskt inte ens hört talas om att de höll på att bygga en ny attraktion på Gröna Lund dock kan det beror på att jag är en Lisebergssnubbe som bara har varit på Gröna Lund en gång i mitt liv. Insane kan verkligen vara den åkattraktionen som Gröna Lund kan behöva för att verkligen konkurrera med Liseberg, jag skulle nog dock aldrig åka den men det finns ju folk till allt. På aftonbladet kunde vi se när bland annat Danny teståkte Insane och han gav den först fyra poäng men ändrade sig sedan till tre och en halv poäng.

Som med alla andra häftiga åk kommer jag nog inte vilja åka den här förrens den rivs vilket hände med Hangover, men har ni åkt någon häftig attraktion som ni vill berätta om?

Jag kommer ihåg en gång då jag var påväg till Liseberg i en buss, det var fullsatt i bussen och jag fick sitta längst fram bredvid busschauffören som berättade om alla hans tokiga nöjesfältshistorier. Den här mannen hade bland annat åkt livsfarliga åkattraktioner i Belgien har jag för mig som absolut inte skulle godkännas här i Sverige. Till frågan igen, har ni åkt något som ni vill berätta om? 

Läs vidare:
DN (1, 2)
Aftonbladet (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.