Våffeldagen är slut

2009-03-25 @ 22:23 — Lämna en kommentar

Det gick bra att göra våfflorna även fast jag fick tredje gradens brännskador på händerna då värmen väl steg mellan våffelplattorna. Efter tre till fyra våfflor började det ta emot i magen och jag fick inte ned mer än så vilket är en stor besvikelse. Våfflor smakar absolut inte lika gott dagen efter då de har fått kylas av i kylskåpet under kvällen. Tur att våffelmixen jag köpte inte var dyr alls, dryga 13 kr för 16 stycken våfflor.

Nu sitter jag här efter en dag med ”Kenny vs. Spenny” och våfflor, jag är grymt trött för första gången på flera veckor och det ska bli riktigt skönt att om någon timme eller två gå och lägga mig för att sova ut imorgon. Vet inte hur mycket ett glas cola skulle kunna skada min sömn men jag är riktigt sugen på ett glas fyllt av is och cola just nu.

Igår var det tänkt att vi skulle gå ut för att spela Boule, då slog moder natur till och gjorde att det började snöa. När ska vintern ta slut egentligen?

Ta hand om er nu och lev väl.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.