Uppgradering och födelsedag

2009-08-09 @ 21:50 — Lämna en kommentar

Nu har det varit ett bra tag sedan sist jag skrev något och beror på flera olika saker som vädret bland annat, otroligt varmt har det varit och å har man knappast kunnat vara inomhus något alls. För några dagar sedan fyllde jag år och är nu alltså ett år äldre än sist. I present fick jag bland annat ett trumset till Guitar Hero vilket jag önskat mig väldigt länge, riktigt roligt och svårt.

Idag när jag loggade in på bloggen tog jag till slut tiden till att uppgradera wordpress och det gick bra till en början men en utav tilläggen jag har installerat vill inte längre fungera just nu.

Jag ska bättra mig nu i framtiden och börja skriva lite mer i bloggen, något måste man ju ha att göra om dagarna då vädret inte är något vidare. Tills vidare, ta hand om er och vi hörs när vi hörs.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.