Uplink: Ett tidsfördriv

2009-03-28 @ 11:07 — Lämna en kommentar

Sedan i förrgår har jag fastnat för ett spel som jag gång på gång återkommer till. Jag hade rätt tråkigt den dagen och letade efter gratisspel på internet som var textbaserade. Till slut kom jag på att jag hade spelet ”Uplink” som är otroligt beroendeframkallande för de personerna som tycker att det är kul. Spelet går ut på att man ska bli en respekterad hacker.

Jag är dock inget bra på det här spelet, men genom lite hjälp från en guide som jag hittade kom jag rätt långt. Jag gjorde bort mig två gånger och fick börja om, sen spelade jag som en Gud men hade inte tillräckligt mycket pengar för att utföra ett uppdrag. Bara för att jag inte utförde uppdraget blev min dator hackad och jag förlorade ännu en gång efter närmare 5 timmars spelande.

Efter att datorn blev hackad i spelet gav jag upp för dagen och bad spelet att dra åt helvete kan man nog säga, men idag hade jag tänkt att ge det ett nytt försök. Innan jag börjar ska jag verkligen läsa på hur jag ska göra för att lyckas, för den här gången vill jag inte sitta i tre till fyra timmar bara för att se ”Game Over” helt plötsligt.

I övrigt finns det en webb-baserad kopia av det här spelet som är gratis. Spelet heter Slavehack och är riktigt roligt, här spelar du mot andra användare och det gäller verkligen att rensa upp i loggen fort som tusan innan du själv blir hackad.

Nej nu ska jag spela, ni får ha en fortsatt fin dag och jag ska försöka skriva lite mer vid ett senare tillfälle. Ta hand om er.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.