Ullared

2009-10-08 @ 12:35 — Lämna en kommentar

Igår följde jag med till Ullared, jag var inte direkt ute efter att köpa något men jag tänkte att det skulle bli kul att hitta på något som skiljer sig från den trista vardagen. Klockan ringde 06:00 på morgonen och 07:00 var vi klara för avfärd. Resan ned till Ullared gick tämligen bra, rätt tråkigt att sitta i en bil i flera timmar men som tur va fanns det ljus så man kunde läsa en aning.

Väl framme i Ullared hittade vi igen parkering i närheten utav Gekås, det var fullsmockat med folk vilket vi inte hade förväntat oss en onsdag. Långt uppe på höjden så långt bort som möjligt från Gekås hittade vi till slut en parkeringsplats. Väl inne på Gekås slog det oss hur mycket folk det egentligen var där, det såg ut att bli en lång dag vilket det också blev.

Jag har ingen direkt lust att gå in på hur frustrerad man blir när man går där inne och alla står i vägen, men jag kan förklara på ett ungefär vad Gekås är för något: Gekås är som Skänninge marken där alla har barnvagnar. Även den lugnaste av personer kan förvandlas till ett monster inne på Ge-kås när den gång på gång blir påkörd av en gammal tant som ”inte såg en”.

Jag såg flera som faktiskt körde in i folk med flit och sedan ”ursäktade” för att de inte såg dem. Jag är den typen som rättar mig efter de andra, jag kör aldrig in i någon eller så utan jag slinker förbi eller står still. Nästa gång ska jag helt fullständigt skita i alla andra då det verkar som att alla har den inställningen, när man är på Gekås då är det krig.

Väl hemma gick det snabbt att somna.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.