The 90’s med Henrik Schyffert

2009-05-23 @ 22:15 — 2 kommentarer

Jag var en aning skeptisk då jag såg att Henrik Schyfferts show ”The 90’s” skulle sändas på SVT live då jag egentligen inte är något fan utav honom, visserligen gillar jag Killinggänget men det har inte känts som att han har gjort något topp sedan Nile City.

Den här showen var faktiskt riktigt bra och underhållande över all förväntan. Jag ska nog i fortsättningen försöka se fler saker med bara honom för att bilda mig en uppfattning, man fick trots allt en annan bild utav honom.

Edit:
Jag har inte kollat klart på programmet ännu men jag har bildat mig den uppfattningen att showen är och var bra.

Läs vidare:
Aftonbladet (1)
SvD (1, 2)
DN (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till The 90’s med Henrik Schyffert

  1. Ja, tycker man föreläsningar är underhållande så fick man ju valuta för tv-licensen. För det var rätt mycket av den varan i föreställningen och den kändes då och då rätt låååång.

  2. Bitbytare 2009-05-28 @ 23:40

    Tittar på reprisen nu, ser den för andra gången…
    Den é bättre andra gången nu när man vet vad det går ut på.
    Synd är att jag skulle vilja skicka detta messet till honom egentligen. Säga tack…

    // född 1969

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.