Tankar om bröllop

2009-07-10 @ 13:18 — Lämna en kommentar

Idag träffade jag mina bröder och min nya brorson Milo som precis nyligen kom till världen. Milo sov runt 99% utav tiden jag var där, men hans bror Noah levde livet i lägenheten och fick lika stor uppmärksamhet vilket är viktigt.

Väl sittandes där kom jag på att båda mina bröder är gifta, och förra året var jag med på ett bröllop som var väldigt vackert och välplanerat. Något som brukar vara ett problem vid bröllop är just bröllopspresenter, men då paret redan i förväg sagt att de helst av allt skulle vilja få pengar till en utlandsresa var valet väldigt lätt. Om de ej i förväg hade berättat för alla vad de önskade sig hade de antagligen suttit med ett berg utav brödrostar, porslin, ljusstakar etc.

Min andra bror valde istället en borgerlig vigsel vilket jag nu i efterhand kan förstå, bröllop är absolut inte lätt att planera och oftast krävs det även en hel del pengar för att få till det lilla extra. De gifte sig förövrigt i hemlighet, men jag råkade utav en händelse se dem när de cyklade mot sin vigsel men jag anade inget.

Nej giftemål ligger långt bort för mig, jag har egentligen inte funderingar alls över hur mitt bröllop skulle se ut om jag nu i framtiden skulle bestämma mig för giftemål men jag skulle nog välja det borgerliga valet.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.