Svar på frågor

2011-02-08 @ 22:07 — Lämna en kommentar

Tidigare bad jag om frågor och det fick jag självklart men jag vet inte om jag framstår som någon slags allvetare för frågorna var inte riktigt som jag hade tänkt mig vilket gjorde det hela mer intressant såklart men samtidigt blev jag lite mer pressad till att komma med bra svar vilket inte alltid är min starka sida.

Nästa gång kanske jag bara ska be om frågor som jag faktiskt kan ”svaret” på som personliga frågor. Här har ni frågorna och mina svar, det går självklart att ställa fler frågor och jag bjuder på länkar som tack för detta.

Vilken är den (enligt dig) konstigaste och mest bisarra religionen?
Webbhotell

Svar: Alla religioner är konstiga och bisarra, det första man kan komma att tänka på är scientologernas tro men den kristna tron är minst lika bisarr och konstig. Det jag kan säga är att den gulligaste religionen jag har hört talas om har att göra med ett öfolk på en liten ö i Söderhavet som dyrkar Prins Philip, hertig av Edinburgh. De är helt övertygade om att han är en gud och tänk er vad spännande det måste vara för dem att kunna skicka brev till sin gud och faktiskt få svar i brevform. [Länk]

Oändlighetssymbolen är utformad som en liggande 8. Universum är ju oändligt, innebär det att universum ser ut som en 8 och vad finns då utanför kanterna på åttan?
Magnus Thörnblad

Svar: Astronomi är inte mitt starkaste ämne kan jag inte påstå men om jag kopplar på logiken kan jag säga att universum antagligen inte ser ut som en liggande åtta då det bara är en symbol för oändligheten, att säga att oändligheten ser ut som en liggande åtta är som att säga att världskrig, förtryck av judar och andra ”oönskade” ser ut som ett hakkors.

Den liggande åttan är endast en symbol som inte kan representera oändligheten i vårat universum visuellt sett. Jag är knappt ens lekman på astronomi vilket gör det svårt för mig att svara på din något kluriga fråga, det finns så mycket som vi fortfarande inte vet om vårat universum och så länge ingen kan motbevisa det kan universum lika gärna se ut som en hamburgare.

Då universum är allt kan det inte finnas något utanför kanterna för då hade även det varit inräknat i universum. Nu kommer jag säkerligen få på mig någon som kan mer än mig om astronomi men jag vill få det klart en gång för alla att jag inte är vidare värst påläst på ämnet.

Vad är det snabbaste sättet att tjäna 10 000 kr?
Jonathan

Svar: Då det inte framgår i frågan om det skall vara fullt lagliga medel för att tjäna ihop 10 000 kr eller inte är svaret väldigt enkelt, råna en butik. I övriga fall krävs det nästan alltid att man ska ha pengar för att kunna tjäna pengar snabbt genom pokerspel eller liknande annars är det vanligt hederligt jobb som gäller och då får man vänta en månad på lön.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.