SuperGratis

2009-12-14 @ 16:45 — 4 kommentarer

Jag har tidigare tipsat om olika sidor som erbjuder gratisprylar här, nu har en ny sida dykt upp på min radar som heter SuperGratis vilket låter dig växla in poäng för prylar som till exempel Playstation 3. Till skillnad från många andra liknande tjänster är den SuperGratis aktiv och speciellt nu i juletid då det även finns en julkalender där man kan tjäna lite extrapoäng till en stor jultävling.

Som många andra tjänster där man kan tjäna pengar eller få prylar helt gratis är det upp till dig som medlem att både värva nya medlemmar och själv klicka in dig på olika erbjudanden som i värsta fall kan kosta en slant men om man ändå tycker att erbjudandena är vettiga kan det vara en härlig bonus att man får en extra pryl gratis.

För er som känner till GratisGodis kan jag berätta att samma person/personer ligger bakom SuperGratis vilket gör det mer troligt att det är en ärlig verksamhet. Glöm inte bort att ni måste aktivera erat mobilnummer på sidan för att ditt konto ska bli aktiverat.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till SuperGratis

  1. SV: Tack så mkt ;)
    Vi får se hur det blir med det ;)

  2. Svar: Ja, men vad det än handlar om är det jobbigt att behöva vänta så länge. Jag har väntat i 7 veckor nu :S

    Tack detsamma :)

  3. Svar: Så lite så, hoppas du hittade nåt som roade dig :) tack själv för tipset här förresten.

  4. såpass, trevligt att man kunde hjälpa och öka familjelyckan en aning då :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.