Supergratis tar en evighet

2011-10-24 @ 00:25 — 3 kommentarer

SuperGratis För lite drygt två år sedan blev jag medlem på Supergratis där man samlar poäng till olika saker som sedan skickas till en helt gratis, problemet är bara att det tar väldigt lång tid att samla ihop dem där poängen till t.ex. en ny iPhone eller ett PS3.

Varje gång man loggar in på sidan får man 2 poäng och för varje person som man värvar kan man få upp till 50 poäng för. Jag som inte legat i direkt när det gäller att samla poäng har 1604 poäng i skrivande stund, 69 000 behövs för en iPhone 4 16gb vilket innebär att jag har samlat ihop runt 2% utav poängen som krävs.

Är det någon annan som är medlem och kan berätta på ett ungefär hur lång tid det tog att få ihop tillräckligt mycket poäng för en viss sak och om ni faktiskt fick saken helt gratis sen?

Om ni inte är medlemmar kan ni ju bli det redan nu på Supergratis.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Supergratis tar en evighet

  1. Verkar nästan som att företaget bakom sidan har gått under jorden, förvänta er ej några grejer från Supergratis i dagsläget.

  2. Fast jag behöver ju inte klicka på din länk i allmänheten då får ju du 2 p mer :P

  3. Man får inte två poäng för att någon klickar på länken utan man får poäng om man lyckas värva personer.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.