Succé för mig

2009-06-13 @ 12:29 — Lämna en kommentar

Har tidigare berättat om att jag nu har börjat skriva för merteknik.se vilket jag kanske inte gör allt för ofta men när jag väl gör det verkar allt jag skriver förvandlas till guld. Chilirec som var min första artikel blev snabbt den mest läsa artikeln på sidan och genererar runt 40-60 besökare per dag vilket är helt otroligt.

Nu har jag även skrivit en artikel om en annan musiktjänst som jag personligen tycker är mycket bättre än Chilirec och som faktiskt borde kunna konkurrera ut Spotify också. Grooveshark heter tjänsten och är helt gratis, utan reklam och man får även själv ladda upp egen musik vilket kan vara guld värt för den som har ett eget band.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.