Spel: Warfare 1944

2009-08-25 @ 19:09 — Lämna en kommentar

Utvecklare:
Armor Games
Genre:
Action/Strategi
Kräver:
Flash
Pris:
Gratis

Warfare 1944 är uppföljaren till Warfare 1914 som på sina håll var ett riktigt uppskattat spel som kunde spelas fler än en gång. Till skillnad från Warfare 1914 utspelar sig Warfare 1944 under andra världskriget, närmare bestämt stormningen av Normandie vilket man borde kunnat gissa sig till. Spelet låter dig välja mellan att spela som German Wehrmacht eller U.S. Forces och det finns många strategiska olikheter mellan de två makterna.

Om man tyckte att Warfare 1914 var för strategisk ska man nog inte ge sig in på Warfare 1944 som bland annat erbjuder tre möjliga spår att skicka ut sina gubbar på med olika sorters hinder, det är alltså inte bara att skicka ut sina gubbar och hoppas på det bästa. I spelet finns en hel del nya gubbar att välja mellan och alla har olika egenskaper, man ska t.ex. helst inte skicka en vanlig fotsoldat mot en stridsvagn utan då är det nog bäst att förlita sig på det lite tyngre artilleriet, dock går det att utrusta sina soldater med handgranater vilket kan komma väl till pass i kniviga situationer.

Den största fördelen med flashbaserade spel är att de flesta fullt ut går att spela helt gratis, ni finner Warfare 1944 bland annat här.

Grafik:
För att vara ett enkelt flashspel är grafiken väldigt tilltalande, något mörk av den rena naturen att det handlar om krig.
★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

Ljud:
Ljudet går inte direkt att klaga på men det är inte heller några större förändringar från Warfare 1914.
★★★★★★☆☆☆☆ (6/10)

Spelbarhet:
Det är lätt att spela spelet, man klickar och klickar.
★★★★★★★★☆☆ (8/10)

Spelglädje:
Jag som gillar det mer strategiska tycker verkligen om förändringarna från förra spelet, dock blir det nästan lite för svårt ibland och då är det lätt hänt att spelglädjen försvinner nästan helt.
★★★★★★☆☆☆☆ (6/10)

Hållbarhet:
Då spelet erbjuder så många valmöjligheter är det ett spel man kan spela fler än en gång inte minst för att testa de olika makterna.
★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

Slutbetyg:
Något klurigare än sin föregångare och helt klart värt tiden det tar att lära sig alla strategier.
★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.