Spel: Kudos Rock Legend

2009-12-01 @ 20:03 — Lämna en kommentar

Spel:
Kudos Rock Legend
Utvecklare:
Positech Games
Genre:
RPG/SIM
Kräver:
PC / MAC
Pris:
ca 83:50 kr (€7.99)

Drömmer du om att både driva ett band och samtidigt figurera som huvudperson i samma band? Kudos Rock Legend låter dig hålla auditions för att hitta de perfekta medlemmarna, träna dem och spela konserter för att tjäna in stora pengar. Få inspiritation utav andra band och musikstilar för att skriva eget material, ge ut skivor och försök att kränga så många t-shirtar som möjligt och håll samtidigt koll på dina bandmedlemmar så de ej börjar tröttna på det hela.

Lyckas du hålla ihop bandet och samtidigt bli legender inom musikbranschen? Det är DU som avgör vart vägen ska leda.

Grafik:
Grafiken är varken bra eller dålig men ju mer saker man köper till bandet desto rörigare blir det på ”skrivbordet” och det känns som att Positech Games har valt att inrikta sig på bara vissa grafikdelar och sedan låtit resten se ut som skrutt.
★★★★☆☆☆☆☆☆ (4/10)

Spelbarhet:
Du använder dig utav musen för att klicka dig vidare och då spelet inte bjuder på några överraskningar kan man nästan blunda och spela samtidigt. När du tränar dina bandmedlemmar använder du tangentbordet och då är det siffrorna 1-5 som gäller.
★★★★★★☆☆☆☆ (6/10)

Spelglädje:
Spelet erbjuder inga direkta överraskningar och glädjen man hade när man började spela försvinner rätt snabbt då man i stort sett gör samma sak om och om igen. Det svåraste i spelet är när man tränar sina medlemmar som faktiskt kan vara nästan för svårt ibland, näst intill omöjligt att öka medlemmarnas musikkunskaper till en godkänd nivå och lyckas man får man räkna med att det inte håller länge.
★★★★☆☆☆☆☆☆ (4/10)

Hållbarhet:
Man kan säkerligen spendera ett flertal timmar framför detta spel men man tröttnar efter endast en halvtimme, att det inte finns stöd för turné eller fler konserter är ett stort minus men när man väl kommer upp till det stadiet att man kan spela alla konserter har man redan tröttnat på spelet totalt.
★★★★☆☆☆☆☆☆ (4/10)

Slutbetyg:
Jag förväntade mig ett spel perfekt för mig men fann ett spel som absolut inte håller i längden och det beror mycket på att det inte är några överraskningar, inget stöd för turné och allt för få konserter.
★★★★½☆☆☆☆☆ (4½/10)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.