Snuskigt billiga spel

2009-09-02 @ 17:15 — Lämna en kommentar

Efter att ha inte gjort något speciellt alls idag bestämde jag mig för att leta efter några ”nya” spel som kan tänkas att inköpas. Gjorde en sökning och fick till min förvåning se en hel del riktigt billiga spel. Här är några som jag hittade:

Det finns självklart en hel del andra billiga spel men jag valde ut vissa guldklimpar. Med den här prisklassen har man ju råd med ett par spel.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.