Snusk för hela slanten

2009-03-18 @ 14:42 — Lämna en kommentar

Igår satt jag och spelade ett spel som jag gång på gång kommer tillbaka till, GameBiz 2 som är ett textbaserat spel där man startar upp ett spelföretag. I spelet ska man tävla mot de andra bolagen och göra bra spel och bra spelmaskiner. Intressant spel som jag gärna skulle vilja modifiera en aning, bland annat tar spelet slut runt 2004 vilket jag skulle vilja ändra på så att man skulle kunna spela det längre och verkligen slå igenom i branschen. Spelet är ivarjefall gratis och alla ni som gillar textbaserade spel borde testa det.

Igår kom jag även på att jag på senare tiden hade glömt att kolla upp om Kenny Vs Spenny hade kommit med en ny säsong, vilket de faktiskt hade till min förvåning. Kenny Vs Spenny är ett underbart program som följer dessa två helt olika personligheter och deras kamp i att försöka slå varandra i olika tävlingar. Några exempel på tävlingar: Vem kan äta mest kött? Vem kan producera den bästa porrfilmen? Vem kan överleva i skogen längst?.

Den som förlorar måste utföra eller vara med om en pinsam sak, mestadels äckliga saker som kanske inte borde synas på tv. Personen med flest vinster är utan tvekan Kenny som nästan i varje program försöker överlista Spenny, eller så rent utav fuskar han till sig vinsterna på olika sätt. För er som har missat den här underbara serien kan jag verkligen rekommendera den, kanske inte för den yngre publiken likväl inte till den äldre publiken men de mittemellan som inte är rädd för att se lite snusk.

Dammsugare

En dammsugare

Nej nu ska jag börja städa lägenheten en aning, för det börjar bli snuskigt här med disk och damm överallt. Är det förövrigt någon här som har en smart lösning som kan göra att städandet blir mycket roligare? När man var yngre var det lätt, för då kunde man fantisera om att alla tussar var onda fiender som hade invaderat rummet, eller att all disk var ett Titanic-skådespel. Nej det är bäst att jag sätter igång så det blir klart innan solen går ner, för då kan jag ju inte njuta av hur rent det är. Missa heller inte min tävling där ni ska försöka knäcka ett chiffer, möjligtvis kan det sitta någon där ute som inte har något att göra som gladeligen kan spendera en stund på en rolig och intressant uppgift. Chiffret hittar ni här.

Ta hand om er och ha en fortsatt fin dag.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.