Sidan låg nere igår

2009-08-22 @ 19:24 — Lämna en kommentar

Ekke är personlig

Igår blev proxyn utnyttjad i något slags spammscript vilket gjorde att Ekke.se låg nere i flera timmar. Jag har tidigare sagt att jag ska behålla proxyn på den här sidan men jag har nu valt att plocka bort den och istället ha proxyn på den nya adressen som jag lite senare kommer att avslöja.

Har varit bortrest nästan hela dagen och kom precis hem, blev förvånad över hur några besökare jag hade haft vilket jag snabbt fick svar på varför. Tydligen kunde man inte gå in på någon annan sida än just index, vilket nu ska vara fixat.

Resten av kvällen ska jag jobba med mitt proxyprojekt som har en lång ”to do-lista”. Redovisar sidan då jag är någorlunda klar.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.