Shocking laser gun

2010-12-05 @ 18:29 — 3 kommentarer

Förra helgen hade jag en kompis över och jag kom osökt in på att jag hade ett laserdome-liknande skjutspel med stötar, shocking laser gun som jag tidigare har skrivit om när jag inhandlade det. Jag hade tidigare gått igenom källaren i jakt på spelet men kunde inte hitta det för allt smör i Småland.

Nu var det dags att på riktigt gå igenom varenda liten låda vilket jag också gjorde men jag hittade det fortfarande inte varpå jag sprang över till min mor och letade i hennes källare, smsade mitt ex för att fråga om hon hade det vilket hon inte hade.

Väldigt organiserat

När jag väl kom hem igen sade jag åt min vän att jag grundligt skulle gå igenom källaren en sista gång och bad henne då att följa med, hon kunde få fotografera om hon kände för det vilket hon gjorde.

Mupp hittade mynt

Efter många om och men hittade jag spelet i en låda som jag inte hade letat i då jag till 100% var säker på att det var en skrivare i den.

Till slut hittade jag skiten

I lådan hittade jag även allt annat jag hade letat efter vid tidigare tillfällen och glädjen gick knappt att dölja, några extra minuter spenderades på att visa upp dessa saker. Väl inne i lägenheten igen var det dags att börja skjuta varandra.

Det gick bra för mig, så bra att jag inte blev träffad en enda gång och min vän blev så chockad av stötarna hon fick att hennes pistol damp i backen och leken var över rätt snabbt, pistolen gick sönder.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Shocking laser gun

  1. Tjo, Vart kan man köpa pistolerna?

  2. Inte meningen att ta sönder pistolen ju :( :P

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.