Samlade verk: Kärlek och smärta Volym 1

2009-04-14 @ 21:57 — Lämna en kommentar

Jag hade tänkt idag att sätta ett exempel för alla er andra. Sedan flera år tillbaka har jag skrivit blandad poesi lite då och då och har aldrig direkt tänkt ut vad jag ska göra med alla texter, men nu idag tyckte jag att det var dags att släppa poesin fritt för alla. Jag säger varken att det jag skriver är bra eller dåligt, utan det jag vill säga är att man måste våga ibland.

En annan viktig punkt är att det ska vara gratis vilket alltid är gott. I mitt fall förlorar jag nog inget på att ge ut det här gratis för mina texter är inte av världsklass, men jag hade släppt det gratis även om jag har skrivit en bästsäljare för som många andra tycker jag att kultur ska vara gratis.

Jag uppmanar er alla att ge ut era samlingar, er musik och ja allt gratis. Självklart finns det dock en regel i mina verk som säger att man ej får använda mina verk kommersiellt, men ni får sprida verken hur ni vill.

Min första poesibok har jag valt att kalla för ”Samlade verk: Kärlek och smärta volym 1”. Med ”volym 1” vill jag säga att det kommer att komma fler böcker så fort jag får tid över till att sammanställa alla mina verk.

Om ni uppskattar mitt jobb eller min idé får ni gärna kommentera här eller länka till det här inlägget.

Men här ger jag er min första bok någonsin, något kort, något amatörigt men ändå gratis:
Samlade verk: Kärlek och smärta Volym 1

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.