Så här ligger det till …

2010-01-26 @ 18:26 — Lämna en kommentar

När jag började blogga på den här sidan lade jag ribban lite högt för mig själv vilket har inneburit att det inte har skrivits så många inlägg under den här tiden och oftast har jag tagit långa pauser mellan inläggen. Nu har jag bestämt mig för att börja skriva om mer vardagliga saker och kanske även ta med lite bilder men framför allt kommer bloggen nu bli med välfylld och kanske inte lika seriös som tidigare.

Från och med det här inlägget kommer jag skriva lite mer vardagliga inlägg, de kommer handla om små saker som händer i mitt liv som händelser på jobbet eller bara tankar om saker och ting. Mycket möjligt är också att sidan byter skepnad igen då jag har börjat tröttna på designen men det får jag återkomma med. Jag kommer självklart fortsätta med de lite mer seriösa inläggen men de kommer inte komma lika ofta som de mindre seriösa.

Ta hand om er.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.