Radioaktivt och tatueringar

2011-11-01 @ 09:30 — Lämna en kommentar

Politiker drack Fukushima-vatten (1, 2, 3)

För att lugna folket och bevisa att saneringsarbetet utav det radioaktiva vattnet vid kärnkraftverket Fukushima drack nyligen den japanska parlamentsledamoten Yasuhiro Sonoda ett glas vatten från en pöl inne i en reaktorbyggnad. Han såg påtagligt nervös ut och bevisade verkligen INGENTING genom att dricka vattnet. Förhoppningsvis stämmer det att saneringsarbetet är lyckat, annars är han bara en utav många idioter i mängden.

Tvättade bort sin rasism (1, 2)

Ibland dyker det upp glädjande nyheter från världen och nyheten om Bryon Widner är en sådan. I flera år hade både hans fru och Bryon varit aktiva i rasistiska rörelser i USA. När de sedan fick barn förändrades deras liv och de ville nu gå vidare från sina tidigare övertygelser. Bryon hade under tiden tatuerat i stort sett hela kroppen med sitt hat, och mest synbart var det i ansiktet.

Att ta bort tatueringar är dyrt – och pengar hade paret ont om. Till slut var Bryon så desperat att han funderade på att hälla syra över sitt eget ansikte

Men syra behövde Bryon inte hälla på sitt eget ansikte för att bli av med dessa tatueringar, en anonym välgörare betalade nämligen för hans laserbehandling efter att han desperat hade sökt hjälp hos sina forna fiender. Nu 25 ingrepp senare finns det inga spår utav tatueringarna, migrän och pigmentfläckar fick han på köpet vilket han tycker var ett lågt pris att betala för att bli en människa igen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.