Proxified.se lanserad

2009-08-22 @ 23:07 — 7 kommentarer

Nu är alltså mitt nya projekt Proxified.se lanserad. Det har tagit några dagar och det lär ta ett antal dagar till att fixa till vissa sidor som ännu inte fungerar.

Vad är Proxified.se?
En tjänst som till det yttersta försöker skydda din anonymitet på internet såväl som tillåter dig att besöka blockerade hemsidor på t.ex. din skola eller ditt jobb. Tjänsten är helt gratis men det kan förekomma reklam.

Vilka begränsningar finns?
En del sidor har blivit blockerade och den fulla listan kan du finna här, det finns även en gräns för hur snabbt en sida/fil kan laddas hem och den gränsen ligger just nu på 45 kb/s och filer större än 2 mb går ej att ladda hem.

Exempel på sidor som ej fungerar:
Lunarstorm.se – Går ej att logga in
Kamrat.com – Går ej att logga in
Bilddagboken.se – Går ej att logga in eller söka

Med tiden kommer lösningar på dessa problem men för tillfället prioriteras andra viktigare aspekter som skydd mot olika slags attacker. Hoppas självklart att någon kommer finna tjänsten bra och att den kommer användas frekvent.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

7 kommentarer till Proxified.se lanserad

 1. Häftigt. Lycka till med sidan!

  Vet du varfelet ligger att man inte kan logga in på vissa sidor? Låter underligt.

 2. Vet på ett ungefär vart felet ligger och oftast har det med en säkerhetsåtgärd som sidan har gjort vilket man måste på något sätt komma runt.

 3. Okej, Jag tänkte på en annan sak också. Du kör proxyn via One va? Undra vad de kommer att säga när det blir lite trafik genom den. De brukar inte vara så snälla.

 4. Innan jag beställde domän pratade jag med dem och gränsen ligger vid 1mb/hit, det ska inte vara några problem tror jag ej då de räknar varje hit (1000 hits får högst bli 1000mb). Att jag satte gränsen vid 2mb var endast därför, då kan jag med rätt god marginal känna mig säker på att sidan inte blir avstängd, ska dock se över statistiken och se om jag kan gå upp till 3mb.

Trackbacks & Pingbacks:

 1. Startar en Proxy | Ekke.se - 2009-08-23 @ 14:44

  […] Uppdatering: Läs här […]

 2. Fyrkantiga ögon | Ekke.se - 2009-08-23 @ 14:45

  […] Uppdatering: Läs här […]

 3. Beställt en ny domän | Ekke.se - 2009-10-10 @ 00:27

  […] Uppdatering: Läs här […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.