Proxified.se har kanske hittat en sponsor

2010-02-01 @ 16:15 — Lämna en kommentar

Idag när jag kollade min mail såg jag till min förvåning ett mail med rubriken ”Proxified.se”, i mailet kunde jag läsa att någon kanske skulle kunna sponsra Proxified.se med gratis webbplats på ett webbhotell som har en hel del proxy-tjänster på sig. Det är inte klart än om det blir av men äntligen börjar det kännas som att det hela kommer lösa sig och då kommer sidan få mycket fler besökare/användare vilket kommer gynna både mig såklart och personen som kan tänka sig att sponsra.

Jag får återkomma då jag vet mer men nu ska jag börja förbereda inför en flytt från One.com till det nya webbhotellet.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.