Proxified.se går i graven?

2010-01-28 @ 21:06 — 4 kommentarer

Mitt ”älskade” webbhotell One.com har satt käppar i hjulet för mitt lyckade projekt ”Proxified.se” och nu överväger jag att lägga ned sidan och försöka sälja domänen. När jag först kontaktade One  frågade jag om det var tillåtet att ha en proxy-tjänst på deras server vilket inte var några problem alls enligt dem men när jag väl hade köpt adressen plus platsen började det klagas och nu har sidan stängts ned tre gånger på en månad. Första gången påstod de att  deras ”load”-gräns hade överskridits men de kunde inte säga vad för gräns de hade.

Jag bet ihop och fick till slut upp sidan igen men det tog inte lång tid förens de stängde sidan igen och då påstod de att jag inte alls fick ha någon proxy-tjänst på deras server varpå jag blev riktigt arg på dem och efter ett långt samtal med dem lade de upp sidan igen och jag fixade så att loaden inte skulle överskridas med stor marginal. Nu har sidan stängts ännu en gång och de säger att jag inte får ha en proxy-tjänst och att load-gränsen har överskridits igen. Sidan har 60-80 unika besökare per dag, inte på samma gång utan per dag vilket inte är mycket vilket innebär att deras load-gräns borde vara pinsamt låg.

Jag finner inga ord för hur förbannad jag är på webbhotellet, jag söker nu antingen en sponsrad webbplats på en stabil server eller något riktigt billigt webbhotell som kommer klara av tjänsten. I värsta fall tänker jag sälja domänen till högst bjudande. Är ni intresserade får ni gärna ge ett bud här eller genom min kontaktformulär.

Proxified.se kan ni nu se en fin video med Andy Kaufman som passar tillfället.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

4 kommentarer till Proxified.se går i graven?

  1. Tyvärr är one.com riktigt värdelösa så länge man inte vill inte hosta en liten blogg. One har tusentals sajter på varje server vilket gör att loaden inte kan pressas särskilt högt.

  2. Använd surftown.se. Där ligger en av de största proxytjänsterna på svenska, och webbhotellet har aldrig klagat.

  3. Vilken proxytjänst snackar du om? Blev till slut sponsrad på ett annat webbhotell som jag kommer hålla mig till nu så länge som bara möjligt, tackar dock för tipset.

  4. Jag har LevonLine och dom har jävligt schyssta lirare i kundservice. Jag valde dom då första snubben jag pratade var cool och hade självironi. :D Men jag vet inget om proxytjänster och det du håller på med ännu men ska kolla upp tänkte jag.

    Checka in min hemsida också! Tunga grejer för barn!

    Mvh Micke W.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.