Premiärpulka

2010-12-12 @ 10:28 — 1 kommentar

Igår blev det inte mycket skrivet här, faktum är att jag vaknade upp med världens huvudvärk och illamående som följde mig dagen ut. Jag pluggade min teori men jag kände att jag inte kunde koncentrera mig så efter en stund kopplade jag av med lite GTA IV och sedan COD MW2 med Magnus.

Vet inte riktigt hur Magnus kom in på idén men han tyckte det skulle vara skoj om vi tog hans syskonbarns pulkor och drog iväg till ”Jätten”, en backe som varje vinter får besök av hundratals ungar. Några timmar efter att förslaget hade lagts fram drog vi iväg, klockan var närmare 00:00 och det var inte en kotte i backen vilket kanske var lika bra det.

Först körde vi vanligt, sen skulle det hoppas och efter det skulle det förstöras. Vi hittade en trasig pulka som vi helt enkelt skulle förstöra ännu mer genom att hoppa på den med våra pulkor, det gick inget vidare för tydligen är pulkorna rätt flexibla men vi lyckades däremot få lite ont i kroppen vilket man ska få om man kör pulka på rätt sätt.

Jag kommer inte ihåg sist jag åkte pulka men det blir nog av snart igen, dock skulle jag vilja ha en backe med lite mer fart i.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Premiärpulka

  1. Haha, pulka is the shit ;)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.