Piratpartiet har fått över 5000 nya medlemmar

2009-04-18 @ 14:35 — 2 kommentarer

Igår förutspådde jag att Piratpartiet antagligen kommer få en hel del nya röster i nästa val om The Pirate Bay skulle fällas och det  verkar nu som att det kommer bli sant. DN rapporterar att Piratpartiet igår fick 5000 nya medlemmar vilket antagligen kommer ha stor betydelse för EU-valet.

Vi fick även veta igår att operatören Bahnhof har valt att trotsa Ipred, vilket nu flera operatörer har valt att göra. Om alla följer detta exempel kommer Ipred vara helt bortkastad tid och  bortkastade pengar vilket antagligen kommer göra att Ipred blir inaktiverat efter ett tag.

Självklart blev det även en stor läsarstorm på internet efter domen och på allas läppar talades det om just The Pirate Bay, nästan i hela världen faktiskt då rättegången även fick plats på bland annat CNN. Vi kan förvänta oss en hel del protester från världens alla håll och kanter.

Hur tror ni att framtiden ser ut för fildelningen i Sverige och resten utav världen?

Läs vidare:
DN (1, 2, 3, 4)
Aftonbladet (1, 2, 3)
SvD (1, 2, 3, 4)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

2 kommentarer till Piratpartiet har fått över 5000 nya medlemmar

  1. Jeppesson 2009-04-18 @ 23:11

    Att rösta på Piratpartiet är som att rösta för kulturarbetare inte ska få lön för sitt arbete. Skulle någon rösta på ett parti som vill att alla byggarbetare inte ska få lön för sitt arbete???

  2. Klart man ska rösta på PP, det ända vettiga partiet i EU valet. Sen tycker jag inte vi skulle röstat om vilka som ska sitta i Eu. Utan om vi skulle gå ur eller stanna kvar. Eller är Sverige så ägda att vi aldrig kan gå ur?

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.