Pirat på besök

2010-10-08 @ 23:14 — 3 kommentarer

Hade just tänkt gå och lägga mig när jag gick in på Aftonbladet och såg en artikel om en 9-åring Beatrice Delap från London som hade kontaktat Jack Sparrow (Johnny Depp) i hopp om att få hjälp med ett myteri mot sina lärare. Johnny Depp som var i London för att spela in den fjärde filmen i serien bestämde sig då för att göra ett litet studiebesök i full mundering. Johnny Depp tyckte dock att ett myteri inte var någon god idé då polisen var utanför för att hålla koll på honom.

Uppklädd till Jack Sparrow kom Depp dit och sjöng piratsånger och dansade med eleverna tillsammans med fyra andra skådisar ur filmen.
Med Beatrice Delaps brev i handen kallade han fram 9-åringen längst fram i klassrummet och gav henne en stor kram, men fick henne att ändra sina tankar på myteri mot lärarna.

Jag har alltid gillat Johnny Depp och det här får honom att växa ytterligare, att han inte är för självupptagen. Det må vara som så att det är för publiciteten men då det redan finns en stor hype är nog knappast det fallet. Fortsätt så.

Läs vidare:
Aftonbladet (1)
Svd (1)
HD (1)
GP (1)
Laholmstidning (1)
Barometern (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

3 kommentarer till Pirat på besök

  1. Haha vad roligt! Det hade jag nog aldrig trott att han skulle göra, och jag tycker det är väldigt bra att han tog sig tid :). Men jag tror nog att publiciteten hade lite med besöket att göra ändå.

  2. Jo självklart vägde nog publiciteten en hel del men kul ändå.

  3. ganska roligt att alla beter sig som han vore något högre ting och väldigt tidspressat schema… han behöver aldrig jobba en dag mer i sitt liv, give a me break

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.