Påtala om talande katter…

2009-04-23 @ 11:28 — Lämna en kommentar

Idag skriver Aftonbladet om en talande katt vilket fick mig att tänka på en video som jag nyligen såg på Ted.com där Michael Shermer talar om lustiga saker som vissa tror på, han nämner bland annat att vi människor söker ansikten vart vi än går men även att vi ibland hör det vi vill höra. Vem har inte hört låten ”Stairway To Heaven” med Led Zeppelin baklänges och verkligen ”hört” det satanistiska budskapet?

Om man vill höra att en katt säger något så gör den det, men det betyder självklart inte att den faktiskt säger något som har någon slags mening för katten och dessutom kanske inte andra hör vad den säger innan du berättar för dem vad den säger men då lurar man sig själv till att höra något som inte finns där.

Nu blev det lite rörigt här men jag hoppas att ni förstår vad jag försöker säga, i vilket fall som helst tycker jag att ni borde se den här videon nedanför och bilda er egen uppfattning.

Hörde ni den satanistiska texten för att det verkligen fanns en satanistisk text där eller hörde ni det för att någon sa att ni borde höra en viss text?

Diskutera gärna

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.