På söndag sitter man bänkad

2009-04-17 @ 20:53 — Lämna en kommentar

På söndag är det dags för Filip & Fredriks nya tv-show ”Söndagsparty med Filip & Fredrik” där de sänder direkt från New York med en blandning av både svenska och amerikanska kändisar som t.ex. Martin Sheen, Marilyn Manson, Mikael Persbrandt och Jonas Gardell.

Efter deras högt uppskattade valvaka kommer det inte som en överraskning att deras nästa program ska handla om USA, och ja helt enkelt sändas från USA. Det här är tv-historia som kommer att ske, vad jag vet har det aldrig tidigare hänt att ett svenskt tv-show har sänts direkt från USA. Jag som är ett stort Filip & Fredrik-fan och som faktiskt satt uppe hela valvakan med dem kommer självklart att sitta bänkad nu på söndag för att se deras nunor.

Det ska bli väldigt intressant att se Jonas Gardell och Marilyn Manson samtidigt, själv idoliserar jag Jonas Gardell väldigt mycket och jag uppskattar allt hans arbete men även Marilyn Manson (Brian Hugh Warner) är en utav min idoler vilket kommer göra första programmet till ett mästerverk hoppas jag.

Vad tror ni om programmet?

Läs vidare:
Aftonbladet (1, 2, 3)
DN (1)
SvD (1, 2, 3)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.