Översättande

2011-11-24 @ 18:55 — 1 kommentar

För er som märker vartenda litet steg som jag tar på den här sidan har nog uppmärksammat att jag nu låter er annonsera på min blogg såväl som på Proxified. Något som störde mig var dock att guiden för att lägga upp en annons var på engelska och att man ej kunde ändra valutan till svenska kronor.

komoona

Jag kontaktade Komoona som står bakom tjänsten för att be dem en svensk översättning och svensk valuta. Det ena problemet fick sin lösning idag tack vare mig då jag satt mig ned och översatte all text som de skickade till mig. Inom någon vecka eller två kommer Komoona även att stödja det svenska språket.

I förväg kan jag varna för vissa helt tokigt valda ord då jag inte alltid förstod placeringen utav meningarna etc. men vid ett sådant fel ska jag kontakta dem och komma med en bättre översättning. Vad som kan vara viktigt att förmedla är att jag inte på något sätt fick betalt för min tjänst och det var helt frivilligt arbete från min sida.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Översättande

  1. Hur funkar detta för dig? Verkar ganska intressant, känns bara som dom kommer ta 25 % av vinsten eller dylikt.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.