Ovanligt många besökare

2011-02-01 @ 19:46 — 1 kommentar

Det är lite kul att komma hem, höra om att man är ett jäkla as bara för att man har fått fler besökare. När jag väl kommer in på bloggen undrar jag vad fasen det är frågan om, jag har helt plötsligt fått över 700 unika besökare.

Jag går in för att kolla vart allt folk kommer ifrån och får då reda på att ett inlägg jag har gjort har hamnat på Sicko.se som är en länksida med dagligen nya länkar, kul att sådana sidor fortfarande poppar upp och blir stora för jag har ju själv varit i de svängarna med en utav mina första hemsidor som aldrig tyvärr slog igenom.

I skrivande stund har jag fått in fler än 1000 unika besökare vilket motsvarar 81% av besökarna de senaste sju dagarna. Vad jag vet är att det här kommer dö ut till slut om inte fler länksidor hakar på, tackar dock innerligt JakeSnakeSicko för att han tipsade om mitt inlägg ”Snuskig bild?

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Ovanligt många besökare

  1. Det kommer inte hålla sig bara så du vet :)
    Får se till att fixa fler inlägg som kan locka länksidorna att länka.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.