Ny dag

2011-11-22 @ 10:00 — 1 kommentar

Östgötaslätten

Gårdagen var spännande minst sagt, tappade räkningen vid 20 kommentarer vilket var himla skoj. I övrigt ska jag även snart vara med i en tävling om en iPad 2 bland annat och i tävlingen ska jag använda mig utav mina bilder som jag tog i somras.

Kommer återkomma till tävlingen för inom några dagar kommer något med posten som jag bara måste visa er och jag hoppas verkligen att ni kommer tycker om det ni ser.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Ny dag

  1. Hej :)
    Vad kul att du kommenterade i min blogg, jag önskar jag kudne svara men jag har faktiskt blandat ihop din kommentar med vad någon annan skrev och jag vill inte svara på fel grej.. Men om det var något jätteviktigt så kan du alltid maila mig, enklare för mig att svara på sådana frågor om kost och sådant :) !

    Men nu när jag endå är inne på din blogg måste jag säga att jag tycker den är väldigt fin och intressant, vad fick dig att starta en blogg föressten ? alltid kul att veta :D !

    Kram Bea

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.