Nu tar jag bort NoFollow

2010-02-02 @ 21:37 — 41 kommentarer

Har länge planerat att ta bort NoFollow-attributet här på min blogg men det har lustigt nog aldrig blivit av, men nu är det dags och jag ska bara berätta vad det är som gäller för att just dina länkar ska bli av med attributen.

För att ni ska få länkkraft till er hemsida/blogg har jag valt att sätta en gräns vid fem kommentarer, det vill säga att efter att ni har kommenterat fem gånger på min blogg blir ni av med NoFollow vilket gynnar både dig och mig. Jag kommer självklart inte godkänna spam och kommentarer som inte är relaterade alls till inlägget.

Se till att börja kommentera mina inlägg, ju mer länkkraft ni får desto fler besökare kommer ni att få och desto bättre kommer er blogg placeras hos sökmotorerna.

Edit: Lägger även upp en topplista över de som har kommenterat mest på bloggen till höger.

Fler som har tagit bort Nofollow: (finns inte du med? Säg till)
Marcus, Kim, Olof, Iqtaxi, Marcus, Jonas, Nikke, Webmastern, SimonHar länge planerat att ta bort NoFollow-attributet här på min blogg men det har lustigt nog aldrig blivit av, men nu är det dags och jag ska bara berätta vad det är som gäller för att just dina länkar ska bli av med attributen.

För att ni ska få länkkraft till er hemsida/blogg har jag valt att sätta en gräns vid fem kommentarer, det vill säga att efter att ni har kommenterat fem gånger på min blogg blir ni av med NoFollow vilket gynnar både dig och mig. Jag kommer självklart inte godkänna spam och kommentarer som inte är relaterade alls till inlägget.

Se till att börja kommentera mina inlägg, ju mer länkkraft ni får desto fler besökare kommer ni att få och desto bättre kommer er blogg placeras hos sökmotorerna.

Edit: Lägger även upp en topplista över de som har kommenterat mest på bloggen till höger.

Fler som har tagit bort Nofollow: (finns inte du med? Säg till)
Marcus, Kim, Olof, Iqtaxi, Marcus, Jonas, Nikke, Webmastern, Simon

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

41 kommentarer till Nu tar jag bort NoFollow

 1. Det gör du rätt i, man har bara på att vinna på det (gäller ju alla inblandade dessutom inkl Google även om de själva inte förstår det).

 2. Bra gjort! välkommen in i klubben :)

 3. Bra Ekke! Så ska det se ut :-)
  Snygg sida förresten

 4. Välkommen in i klubben ekke. :) Roligt att du också tagit klivet över.

 5. Nu har jag lagt till Motala på min sida också, bara för dig :-)

 6. Häftigt, tackar innerligt för det :)

 7. Ytterligare en som hoppar på tåget här. Sist men inte minst :)

 8. Härligt! När trafik och kommentarer ökar borde även erfarenhetsutbytet inom områet att öka, det gynnar alla aktiva.

 9. Mycket bra initiativ! jag har oxå gjort min blogg till follow det gynnar både mig och de som bemödar sig att kommentera (relevant) om mina inlägg.
  har även läst lite i din blogg och du skriver väldigt intressant om ämnen som faktiskt är väldig svårt att diskutera. gällande religion eller om man ej är troende så finns det alltid någon som har en åsikt!
  Keep up the good work!

 10. På tal om att skippa nofollow för att uppmuntra kommenterande så skulle jag vilja påstå att du redan använder dig av ngt som uppmundtrar kontinuerligt kommenterande ännu mer; nämligen sektionen ”Dessa har kommenterat mest här” som du har i menyn på bloggen. Snacka om bra incitament att ge många och relevanta kommentarer!

 11. Nu har jag uppdaterat koden till mina kommentarer så att den inte sätter nofollow. För de som kör Joomla har jag även bloggat om hur man modifierar !JoomlaComment, inklusive hur man tar bort nofollow. Ni är välkomna att kommentera och få dofollowlänkar.

 12. Tack för den Sökmotoptimering! Läste ditt inlägg och använder numera Dofollow på mina joomla-siter, installerar pluginet till mina WP siter inom kort.

 13. Vi tacka för dofollow. Jag har tagit bort det på mina bloggar också och resultatet är att mina läsare är nöjda. och är de nöjda….. så är jag nöjd!

 14. Tackar för en dofollow. Funderar på att ta bort nofollow från mina bloggar med..

 15. Good work!
  Varför ha skiten liksom, vi sitter ju i samma båt, varför inte hjälpas åt? =)

 16. Härligt att se, det verkar vara en trend att hemside/bloggägare tar bort nofollow. Vet att Du på detta sätt får fler läsare. Kanske inte dem du helst önskar men besökarna höjer statusen på din site och ger dig bättre placeringsmöjligheter.

 17. Hoppas du slipper mycket spam. Jag har dock sett en intressant effekt utav dofollow, det är att många som är ute efter en länk faktiskt skriver vettiga kommentarer som jag tycker medför mervärde för läsaren!

  Det ökar antalet läsare, och skriver man bra så ökar man risken att man får återkommande läsare :-)

 18. Helt klart en ”bieffekt” av att ta bort nofollow som gynnar alla i mitt tycke. Lycka till i fortsättningen ;)

 19. Jag tycker det är en fantastiskt av webmasters att dela med sig av länkkärleken. fler och fler gör det!
  Det är ett sätt att belöna de som följer och kommenterar bloggen.

 20. Det finns få anledningar att ha kvar nofolllow skiten! Länkkärlek till folket!

 21. Trots högre spam-risk tror jag ändå att alla tjänar på dofollow. De som kommenterar får ju faktiskt någonting tillbaka och kan då offra sig att kommentera lite kvalitativt.

 22. jag bara ÄÄÄLLLSKAAAR NOFOLLOW. fast dofollow är rätt bra det med :)

 23. Tackar, tackar. Riktigt riktigt trevlig hemsida! Länkkraft åt folket!

 24. Tycker att google borde belöna oss som kör på do follow

 25. Mer do follow åt folket! Hoppas framtida bloggportaler och liknande förstår värdet i do follow länkar..

 26. Hej,

  Jag försöker installera nofollow tillägget du länkar till på en av mina bloggar men det funkar inte, står fortfarande nofollow i källkoden. Nån aning om det funkar för senaste WordPress releasen 3.3?

  Tack!

 27. Fantastisk bra initiativ. Jag har själv gjort det på mina två bloggar och det önskar faktiskt antalet bra kommentarer :)

 28. Prima! Ska följa detta tema jag också eftersom är vi fler känns det som detta kommer ge mest kraft. Så snart jag öppnar upp min blogg blir det dofollow.

 29. Grymt, ska utan tvekan installera detta på min kommande blogg.

 30. Länkkärlek :D

 31. Länkkärlek, alla borde ta bort nofollow :)

 32. kanon, jag är uppe i en kommentar redan, bara resten kvar =)

  en anna sak, de står ”fem tre kommentarer” på flera ställen i artikeln, är det type-o eller är det nåt som heter så?

  sorry de är sent och jag kanske borde förstå men just nu förstår jag inte helt..

 33. ok det är sent, nu ser jag att denna artikel är från 2010 så kanske nåt gammalt… försöker sätta mig in i de här med no follow och do follow efter jobbet men går inte alltid så bra

 34. @Anders L – Det var ju himla konstigt att det stod ”fem tre” flera gånger, jag har nog helt enkelt överträffat mig själv i felskrivningar :)

 35. Klockrent att ta bort nofollow. Hur har det gått tycker du?

 36. Det är bara att tacka och bocka antar jag :)

 37. Det tackar vi för! :)

 38. Tack så mycket:D

Trackbacks & Pingbacks:

 1. Nofollow - nej tack | Blogsfär.com - 2010-09-17 @ 10:57

  […] Ekke.se […]

 2. Konsulter får länkkraft från Cinode.com - 2011-03-10 @ 22:42

  […] David, Disruptive, Webmastern, Michael, Relevansanalys, Jonas, ZtrixQ, Tore, Mary, Olof, Wedholm, Ekke, Christian, Magnus och […]

 3. Belöning till mina läsare – länkare utan no follow - signature by kalen | signature by kalen - 2011-10-02 @ 18:10

  […] Andra som också har tagit bort no-follow elmentet är; David, Disruptive, Webmastern, Michael, Relevansanalys, Jonas, ZtrixQ, Tore, Mary, Olof, Wedholm, Ekke, Christian, Magnus, Cinode, iqtaxi.se och Robbster. Spara / dela med dig […]

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.