Nu drar jag igång…

2009-03-10 @ 13:52 — Lämna en kommentar

Då har man precis skaffat sig en ny hemsida vilket alltid är lika välkommet. Den här hemsidan är och skall förbli en smått personlig blogg innehållandes mina tankar om saker och ting som händer runt om i världen. Bloggen skall även innehålla en hel del personliga händelser etc.

Jag kan börja med en kort presentation om vem jag är och vad jag egentligen gör här.
Mitt namn är egentligen rätt oviktigt då de flesta känner mig vid namnet Ekke. Jag är för tillfället 21 år gammal och är född 1987. I den lilla staden Motala är jag bosatt sedan 18 snart 19 år tillbaka. Mina huvudsakliga intressen är musik, hemsidor, film, datorer, allmänbildning med mera. Ni kommer antagligen märka rätt snart att jag har en hel del bildade uppfattningar om t.ex. religion och politik.

Olika debatter av alla dess slag har jag en slags förkärlek för, därför ger jag mig gärna in i olika diskussioner, dock helst så väl förberedd jag kan bli. Oftast handlar dessa diskussioner om just religion, mestadels kristen religion vilket ni också kommer att märka.

Meningen med den här bloggen är att ni möjligtvis ska lära känna mig lite bättre, men den är även till för att skapa olika diskussioner inom olika områden. Vissa inslag av nöje kommer ni även se skymten av då jag är en ivrig googlare.

Jag tycker att det här räcker tills vidare, ni får helt enkelt lista ut resten själva genom alla mina inlägg som kommer att följa nästan dagligen.
Vi hörs när vi hörs!

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.