Nu är Tjejvättern igång

2009-06-06 @ 09:12 — Lämna en kommentar

Idag var man uppe med tuppen för att åka in till stan, eller rättare sagt snubblade jag ur sängen och upp på cykeln för att sedan rulla in till stan. En morgon som denna tänkte jag att det inte skulle vara något folk, därav den ovårdade frisyren men självklart var det fullpackat med folk då det faktiskt var dags för Tjejvättern idag.

Tjejvättern är nordens största motionslopp enbart för tjejer med cirka 6500 cyklister varje år. I år cyklar de en ny bana vilket har inneburit en extra lång sträcka på 10 mil. Det ska bli riktigt intressant att höra hur många som bröt vid Omberg som är ett riktigt ruskigt berg även om man bara åker bil.

Håller tummarna nu för att min sambo ska komma runt vilket jag tror att hon kommer kunna göra galant. I mål kommer jag stå sedan med presenter och varma kläder.

Läs vidare:
Vatternrundan.se (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.