Nobody knows you when you’re down and out

2011-10-29 @ 13:00 — Lämna en kommentar

Av någon anledning har jag haft den här låten på hjärnan nu några dagar men glömt bort att lyssna på den. Får en att tänka tillbaka till gymnasiet när Eric Clapton spelades dagarna ut i ända, och när jag som liten parvel älskade att höra min far spela Tears In Heaven på gitarr då den fick mig att bli så lugn.


Genialiska låtar berör och den här anser jag är ett mästerverk och väl utförd.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.