Nackspärr och regn

2012-09-14 @ 11:22 — Lämna en kommentar

Vaknade rätt tidigt idag med en härlig nackspärr, kollade ut genom fönstret och såg att det regnade en del så jag tänkte att jag kunde vänta en liten stund med hundarna då de ändå låg och sov. Efter en stund hade det fortfarande inte slutat regna så jag bestämde mig för att gå ut, när jag väl var ute började det på riktigt spöregna (bra tajming, alltid).

Lagom glad stegade jag mot trapphuset och möttes där av grannkärringen som inte är så förtjust i hundarna då de ibland får för sig att skälla. Dyblöta var hundarna och tänkte att de skulle hälsa på grannen varpå jag drog tillbaka dem, istället bestämde sig Zaga och Wera för att ruska av sig så mycket vatten som möjligt ur pälsen precis bredvid tanten.. Hon såg lagom glad ut.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.