Mindre lyckade kattbilder

2009-05-15 @ 12:21 — Lämna en kommentar

I lägenheten finns det två katter, Sigge och Totzie. Sigge är den töntigaste katten jag vet och han blir aldrig bra på kort och i brist på annat tänkte jag visa några exempel.

Sigge #3

Sigge ser något sur ut

sigge2

Behöver jag ens säga vad det ser ut som att han gör?

Sigge

Helt klart den bästa bilden på Sigge

Den sista bilden såg jag inte förräns jag lade in den i datorn och jag höll på att avlida av skratt, ibland är katter en guldkant i tillvaron. Visade bilden för några personer som tyckte synd om Sigge för att han var så ful, men om sanningen ska fram skakade han på huvudet vid fotoögonblicket. I övrigt kan ni se katternas mästerverk i bakgrunden där du vält ner tvättkorgen bland annat.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.