Mina tankar om kvällens “Söndagsparty med Filip & Fredrik”

2009-04-26 @ 22:47 — Lämna en kommentar

Ikväll var det alltså dags för ett nytt program av ”Söndagsparty med Filip & Fredrik” vilket jag faktiskt helt hade glömt bort, men utav en händelse råkade jag sitta vid tv-apparaten vid rätt tillfälle vilket gjorde att jag inte missade programmet. I kvällens program fick vi se personer som Kevin Bacon, Thorsten Flinck, Björn Skifs och Håkan ”Inga konstigheter” Hallin som ikväll fick testa en lite mer internationell mening ”no strange things”.

Redan i början kunde man förstå att det här programmet skulle bli lite mer tajt och inte lika löjligt som förra veckan vilket jag tyckte var ett enormt plus. Jag tror att de var enormt nervösa i förra programmet över Marilyn Manson och att det såklart var första programmet. I programmet fick vi bland annat reda på att Bacon-bröderna hade lite kopplingar till Sverige, bland annat har de firat Lucia vilket inte är vanligt för amerikanska familjer och så hade de självklart ätit köttbullar som barn. Det som förvånade mig mest var att Michael Bacon fortfarande kom ihåg vissa låtar från just Luciafirandet och de sjöngs på svenska.

Thorsten Flinck var till och med sämre än Jonas Gardell på engelska vilket fick mig att gömma mig i händerna, riktigt pinsamt men sedan var det dags för ”Bacon Brothers” att uppträda vilket faktiskt över all förväntan gick rätt bra även fast jag inte gillade deras inspelade trumljud som de lätt kunde ha skippat. Efter reklampausen var det dags för bröllop där Filip fick viga Linda och Johan vilket kändes något sjukt men det blev ändå fint till slut, även när Thorsten Flinck läste lite ur låten ”Det vackraste”.

Som avslutning fick Björn Skifs sjunga sin låt ”Hooked on a feeling” som inte fick någon genomslagskraft alls då det verkade som att mikrofonen krånglade för honom, men vi andra hörde honom. Det här programmet blev lite mer seriöst än förra men det hände nästan inget egentligen vilket gjorde att det faktiskt blev ett rätt tråkigt program tyvärr, hoppas allt löser sig tills nästa söndag.

Läs vidare:
Aftonbladet (1, 2, 3, 4, 5, 6)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.