minfotobok.jpg

Postgubben kom för en liten stund sedan med en present till mig som jag har väntat på i en vecka nu. Närmare bestämt var det en liten bok med bilder från min resa till Omberg och Hästholmen i somras.  Nu är det som så att jag samtidigt är med och tävlar om en Ipad 2 i tävlingen “Min fotobok” hos Postfoto.se. Temat för tävlingen var färg och därför valde jag de bilder som jag tog i somras då det var en hel del bilder som hade mycket fina färger i sig.

I videon säger jag Vreta Kloster vilket är fel, Alvastra klosterruin ska det vara.

Jag tycker att Postfotos tjänst är helt makalöst bra, man laddar hem ett program och lägger in de bilder som man vill ha i sin bok och sedan låter man programmet göra resten. Tog mig högst fem minuter från det att jag började till att min beställning hade skickats iväg.

Min fotobok Nu hoppas jag givetvis att mitt tävlingsbidrag vinner men jag ser det redan som en vinst att ha den här mycket fina boken som jag faktiskt stolt kan säga att jag själv har gjort.

Om jag skulle börja motivera varför just min bok skall vinna tycker jag det för att den visar en väldigt skön och fin östgötsk natur som många utav de som bland annat har cyklat Vätternrundan har upplevt på bästa sätt.

Min fotobok Jag älskar min bok och jag älskar hur jag faktiskt har lyckats med att fånga den skönhet som jag och min kompis upplevde. Därför ska jag vinna om jag får vara lite självisk.

Hoppas ni röstar på mitt bidrag här.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

5 kommentarer till Min fotobok

 1. Snygg bok. Men är det inte bilder på alvastra klosterruiner?

 2. Sade självklart fel, du har så rätt broder.

 3. Fina bilder från din resa!!
  Kul sätt detta med fotobok – att bevara och visa bilder i denna digitala värld.
  :-)

 4. Tack så hemskt mycket och visst är det ett himla roligt sätt, ska definitivt använda mig utav den här tjänsten i fortsättningen också.

  Ge mig gärna en röst vettja :)

 5. Ser riktigt fin ut, kul! jag har precis beställt en ”min första bok” från http://www.solentro.se om min dotter bonnies första månader, ska bli kul att se resultatet! kommer också lägga upp bilder på bloggen när jag fått den….

  ha de o lycka till i tävlingen!

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.