Min dag: Fönsterputsning

2009-05-27 @ 17:10 — Lämna en kommentar

Idag fick jag för mig att det var dags att tvätta alla fönster i lägenheten vilket tog på ett ungefär en timme då jag även tog emellan alla fönster. Sedan påmindes jag om att min moders busskompis hade bett om hjälp med hennes lägenhet vilket fick mig att även ringa henne en dag som denna.

Hade aldrig tidigare träffat den här kompisen till min mor, men hon var väldigt trevlig och det var även hennes man som påpekade att det var allt synd att granngumman ej var hemma för då kunde jag putsat även där. När jag väl var klar fick jag en liten peng för besväret. Jag tycker faktiskt om att putsa fönster, men jag är alldeles för petig och jag blir aldrig nöjd.

När jag putsar fönster fyller jag en hink med hett vatten, droppar i några droppar av YES och slänger sedan ner en disktrasa i hinken. Med en disktrasa lagom fylld med vatten gnuggar jag så gott det bara går, sedan tar jag fram skrapan och en handduk. Jag kör från det vänstra hörnet till det högra och sedan rakt ner, sedan från det högra till det vänstra och rakt ner med skrapan tills allt är borta. Efteråt tar jag fram en ny handduk för att ta bort all smuts i hörnen och även ta bort eventuella fläckar som ej gick bort första gången jag gnuggade.

Nu får vi se hur lång tid det tar innan en utav alla fiskmåsar på taket skiter ned fönstren igen.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.