Michael Jackson död

2009-06-26 @ 00:06 — Lämna en kommentar

Sitter här just nu och är rejält chockad, trots att jag egentligen inte är det. Michael Jackson avled nyss av en hjärtattack. Senast igår poängterade jag att en låt med Rihanna innehöll Michael Jackson. Som barn var jag Michael Jacksons största fan och jag minns att jag skulle skänka pengar till honom då han hade blivit sjuk, de senare åren har jag dock inte lyssnat allt för mycket på honom.

När vi senast fick se honom under en presskonferens gällande konserterna som skulle komma kunde man se att inget stod rätt till med honom, antagligen var han rejält neddrogad med mediciner eller liknande. Nej jag är chockad just nu men ändå inte.

Läs vidare:
DN (1)
Aftonbladet (1)
SvD (1)

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

Inga kommentarer

Bli den första att säga något.

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.