Mer Teknik

2009-06-06 @ 14:50 — 1 kommentar

Idag har jag börjat jobba med grabbarna Kim Ängalid och Olof Fredriksson på deras projekt Merteknik.se där det skrivs om just teknik. Då jag är helt ny har jag inte hunnit skriva allt för mycket men en artikel om Chilirec blev nyss publicerad.

Det är kul att ha olika projekt och komma ifrån det man verkligen brinner för ibland, det kan helt enkelt bli för mycket. Samtidigt har jag och Kim några andra projekt tillsammans på sidan av som går trögt framåt för min del då jag tyvärr har valt de mest tråkiga jobben. Vi har startat en portal under adressen Tab.nu och jag har ansvar för två sidor där, spel och Photoshop guider.

Just Photoshop guiderna har gått riktigt segt och även spelen men i mitt tycke är spelsidan den mest lyckade av dessa två. Vi får se i framtiden om det här kommer leda till fler projekt vilket jag hoppas på men nu har jag händerna helt fulla av andra saker som måste prioriteras framför hobbyverksamhet.

Ekke

Inlägg Twitter Facebook

Pysslar med allt möjligt och försöker hålla mig flytande.

En kommentar till Mer Teknik

  1. Alltid roligt med en till. Välkommen! :)

Kommentera

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Comments links could be nofollow free.